نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است

جنگنده های سعودی ۳۱ بار استان «مأرب» را بمباران کردند

جنگنده‌های سعودی همزمان با پیش‌روی نیروهای دولت صنعاء، ۳۱ مرتبه استان مأرب را بمباران کردند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۸ - ۱۵ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 05
کد خبر: ۷۹۷۳۵

به گزارش راهبرد معاصر جنگنده‌های ائتلاف سعودی امروز (جمعه) به طور گسترده مواضع نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن را در استان مأرب بمباران کردند.

به نوشته خبرگزاری سبأنت، جنگنده‌های سعودی ۱۹ مرتبه مناطق مختلف در شهرستان «صرواح» و هفت مرتبه منطقه «مدغل» و پنج مرتبه نیز منطقه «مجزر» را هدف حملات خود قرار دادند.

در همین حال منابع محلی در استان مأرب گفتند که برخی از این حملات اماکن مسکونی و دارایی‌های مردم منطقه را هدف قرار داده و خسارات زیادی به آن‌ها وارد کرده است.

این حملات در حالی انجام می‌شود که «تیم لیندرکینگ» فرستاده دولت آمریکا در یمن، ساعاتی پیش در دیدار با «عوض بن مبارک» وزیر خارجه دولت مستعفی یمن دیدار کرد و خواستار توقف عملیات آزادسازی مأرب از سوی نیروهای دولت صنعاء شد.

مرحله جدید عملیات آزادسازی استان راهبردی و نفت‌خیز مأرب نزدیک یک ماه است که آغاز شده و نیروهای یمنی خود را به ۱۰ کیلومتری شهر مأرب رسانده‌اند.

 روزنامه «نیزاویسمیا» روز گذشته در گزارشی به عملیات «مأرب» پرداخت و نوشت که شبه‌نظامیان دولت هادی و حملات هوایی ائتلاف سعودی قادر  به توقف پیشروی‌های نیروهای دولت صنعاء در مأرب نیست.

 

فارس

کلمات کلیدی: یمن مأرب
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار